VAT (21%) excluded for orders outside the EU
Worldwide shipping
 • Nederlands
 • Ruilen & Terugsturen

  Ruilen & Terugsturen

  Indien het aangekocht product je niet bevalt of je een andere maat wenst kan er steeds geruild worden binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst. Zorg wel dat je binnen 7 kalenderdagen ons laat weten dat je het product wil terugsturen, anders vervalt het verzakingsrecht en kunnen we het product niet meer terugnemen.

  Dit kan op twee manieren:

  • In een van onze shops: Producten kunnen gratis geruild worden in onze fysieke Panthers store of in Lockerroomstore
  • Via jouw account: Ga naar "Mijn Orders" en selecteer het order waar je het product wilt terugsturen of omruilen. Ga verder met "Artikelen retourneren" en kies het aantal alsook de reden en actie. Een bijkomende reactie mag uiteraard. De verdere status van de retour kan hier gevolgd worden. Via e-mail wordt u tevens op de hoogte gehouden.

   

  Terugsturen kan op volgend adres: Boulevard Adolphe Max 6, 1000 Brussel, België

   

  Opgelet: Het terugsturen van producten is op kosten van de klant. Daarom raden we aan om dit op te sturen met een Track & Trace code. Zodra we jouw retour hebben verwerkt, ontvang je van ons een e-mail. In drukke periodes kan dit langer duren.

   

  De retourvoorwaarden gelden enkel voor producten in de originele, ongebruikte staat. Ook de schoendoos hoort tot het product.

  Volgende artikelen zullen in geen geval terug genomen worden:

  • gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen 

  • artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd 


  • artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden(bv sokken, ondergoed,...)

   

  Fabricagefout

  Uiteraard heb je garantie indien er sprake is van een fabricagefout. Hoewel het onderscheid tussen fabricagefout en slijtage niet altijd evident is, contacteer je ons eerst op [email protected] met je account, product en foto’s van de betreffende product.

  Indien er sprake is van fabricagefout, kan je deze terugsturen via jouw account. Nadien sturen wij een retourlabel op.

   

  Onjuiste producten

  Het mag niet voorvallen maar indien we een onjuist product hebben opgestuurd, kan je deze opsturen via jouw account, graag met bijkomende commentaar. We zullen dan meteen jouw correcte bestelling klaar zetten.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »